søndag 22. mai 2011

skissedilla #112


Det begynner å minke på bildebunken min nå, og jeg har måttet begynne å printe ut de bildene jeg ville bruke, og det er ikke alltid like enkelt å få fiksa når Lille skal ha full oppmerksomhet hele dagen, og printeren står på rommet hans.. Fikk tatt meg en tørn nå i dag, så nå skal jeg ha et lite lager igjen.. Det koster nok å printe ut bildene selv, men siden jeg har en stygg tendens til å framkalle alle (eller iallefall mange av) bildene i seriene jeg skal scrappe fordi jeg er redd for å mangle noen bilder, så kan det hende at det lønner seg i lengden likevel.. ;)
Gjør et forsøk på å faktisk delta i utfordringa og ikke bare låne skissen fra utfordringa, så her er mitt bidrag til Skissedilla's skisse #112: "Vår lille gangster". Bakgrunnspanel på det store bildet har jeg henta fra restebunken, og gitt en omgang med TH-distresseren og fluid chalks. Glimmermisten er også med som vanlig. Da jeg rydda utfordra jeg meg sjøl til å bruke noen av chipboardalfaene jeg har liggende, og jeg syns i grunn jeg er på god vei :D Har også fått tatt i bruk washitapen som kom i hus for noen uker siden, og magic mesh'en som jeg kjøpte sist jeg var hjemme i Ålesund og innom på det obligatoriske besøket på Familieminner. LOVE IT! Tyllblomsten er selvlaga med sytråd og perlebrads.
(Søm blir det lite av for tida siden symaskina fortsatt står igjen på gamleplassen der Lille nå sover.. Må se å finne en ny midlertidig plass til den til jeg finner en mer permanent plass - bakdelen med å drive oppussing..)

Lene :)

1 kommentar:

  1. Så bra du blir med! Hyggelig å låne også, men å delta er da enda bedre!

    Liker fargene, tapen og det skjeve smilet!

    takk for bidrag!

    SvarSlett