søndag 29. september 2013

barnehagebilde

Her er hele bakgrunnen hjemmelaga, gøy å bare stemple, miste og go with the flow uten å tenke på mål og mening i blant :) 
 Sommerfugl-tekststempel fra Kort og godt
mursteinstempelet fra Prima
Chevron-stensilen fra Prima sammen med GlimmerMist Graphite
 fra Heidi Swapp med GlimmerMist Caribbean Blue
Washiteip
Honeycomb-chipboard fra Wycinanka
kantstempelet nede i venstrehjørnet er fra et stempelsett jeg ikke har navnet på..
minithickers
Wood veneer fra Studio Calico
doily
den blå blomsten var også i første SC-kitet
"Sweet"-lappen er fra Pink Paisley




tirsdag 24. september 2013

jeg flyr!

Her kommer mer fra Studio Calico :) morfaren løfter lillegullet opp etter klærne og latteren sitter løst :) mønsterark, bilderamme og thickersene (som er i kork - kult!) er fra kitet, resten av papirpynten er fra Pink Paisley. Kantene rundt LOen er sverta med Distress Weathered wood



lørdag 21. september 2013

nyklipt

Jeg har meldt meg inn i kitklubben til Studio Calico, og så klart måtte det testes ut! :D Her er første LOen jeg laga med det første kit'et jeg fikk, herlige farger! :) kun misten og sjablongen som ikke er SC.. 

jeg driver "dypdykk" i bildearkivet mitt og har bestemt meg for å prøve å få scrappa opp noooen av alle bildene som allerede er framkalt eller printa ut.. ergo en god del bilder som ikke er helt nye, men mange fine minner som dukker opp igjen sammen med dykket :)

 chevronpilene under tittelen og stjerna til høyre for bildet er sydd med et stensilkit som fulgte med SC-kitet. Moro å prøve litt nye teknikker :)

fredag 13. september 2013

'miil'

Enda et bilde fra høst-vinterturen vår :) Her poserer mini, og standarden når han skal posere er at han smiler bredt og sier "miiil", så er det bare for mor å knipse i vei ;) Graver i skuffene mine og finner fra rub-ons og resteark for harde livet, moro med alt en får til å bruke som iallefall jeg ofte tenker jeg ikke får til å bruke :D


 Resteark
Prima Corinne
Tim Holtz filmstrip-die
Kaffistempelet til Kreativ Hobby
Treugle fra Prima
Rub-on fra KaiserCraft (?)
Thickers
Minialfa
Perfect pearls

mandag 9. september 2013

sommer og sandlek

Er godt inne i steamen med å scrappe bilder som bare har blitt liggende, og her var det en strandtur fra forsommeren i fjor som er i fokus.. masse restepapir (hurra!!! :D), misting og tags som jeg egentlig har syntest har vært vanskelig å bruke, men øvelse gjør mester! :) Testa ut den nye TimHoltz-diesen min også, moro moro! 

Er laget ut fra ukas skissedilla-skisse 






tirsdag 3. september 2013

tur

På utforskingstur i relativt nytt terreng og i skikkelig ruskete vintervær (jeg trodde det var oktober-november, men det var visst januar i følge egenskapene på telefonen..) Syns jeg bare blir flinkere og flinkere til å hente fram papirbunken min - endelig har jeg tatt jobben med å sortere hele røkla, både rester og hele ark, og du verden så mye enklere scrappelivet mitt blei! :D

stensil fra Crafter's workshop
distress inks
dylusions
restepapir
stempler fra BoBunny
Marianne Design dies- og stempelsett
Prima light bulb
Thickers spraya med dylusions
Datostempel