onsdag 31. oktober 2012

Noen morgenfugler er mer klar for frokost enn andre ikke fullt så morgenfugler :p Her sitter mini klar ved frokostbordet første juledag, og prøver å få kontakt med alle oss andre som IKKE er klare for frokost.. ansiktsuttrykket sier vel sitt her :)
Har spraya med ColorWash og gått over med noen strøk Gesso under bildene. Stempla snøstjerneswirl fra Kreativ Hobby og blomstene har fått noen spray med Gesso og halvperler/brads. Mønsterarket nede i venstre hjørne blei tona ned med et lag med Gesso. Brukte thickersene som mal og tegna rundt med tusj på "tid for" for å framheve det litt mer.


søndag 21. oktober 2012

chillin'

Noen ganger er det herlig å bare sette seg godt til rette i sofaen under et teppe og kose seg - selv på en varm sommerdag midt i juli :) Det er ikke ofte vi har sånne rolige øyeblikk i heimen, men dette var ett av dem. Her har jeg testa ut de nye Dylusions- og Tim Holtz-stemplene mine som nettopp var kommet i hus, dermed blei det veldig enkelt med GlimmerMist, sverta bølgepapp med flekker av Gesso og thickers dekorert med Liquid Pearls. Tekststempelet på undersida av tittelen er også embosset for å få litt mer effekt... Bildet har jeg klippet ut med hjelp av ei ramme som blei igjen etter en chipboard.




onsdag 17. oktober 2012

Posere

Mini har lagt sin elsk på ene tot'en min, jeg får den rett og slett ikke tilbake! Han bare eeeeelsker å sette den på hodet og vandre rundt med den som en pikkolohatt, fantastisk underholdning for alle tilskuere :p Her poserer han i en fantastisk stil, og det måtte bare knipses og scrappes, og med den rosa tot'en på hodet, passa det perfekt å scrappe litt utradisjonelt med rosa og lilla, kjempemoro! :D 

Jeg har brukt emballasje fra Prima som er puncha med Martha Stewart edge punch, minialfa, Dylusionssprayene i fargene Bubblegum Pink og Grape og stempler fra Tim Holtz. Thickersene er farga med copics 



takk for at du titter, ha en fin dag videre :)