søndag 26. februar 2012

girltalk med tante

Denne ble levert både til Papirdokkenes partyutfordring #4 og februarutfordringen for fargealongen på samme forum, som denne måneden er rosa. Ikke den fargen jeg scrapper mest, så moro er det når sjansen først byr seg. Men med en liten niese som et av de siste familiemedlemmene i familien vår, så kommer det nok flere muligheter! :) her er jeg og min lille niese i dyp samtale :) 

Jeg kosa meg virkelig med å lage denne, ikke bare pga fargene, men også fordi jeg fikk prøvd noen nye teknikker, og holder nyttårsløftet mitt om å bruke opp av overskuddslageret mitt. Oppgaven i seg selv var en lift, så oppsettet var jo dermed allerede satt. Rundt kartongen brukte jeg flere forskjellige kantpuncher (Martha Stewart og EK Success), og kartongen er splætta med mist. Syns det er mye lettere å bruke blonder på jenteLOer enn gutteLOer, så der utnytta jeg sjansen! Den var i utgangspunktet ferskenfarga, men med noen dæsjer GlimmerMist så blei den rosa ;) (jeg digger mist hvis noen ikke har skjønt det!!) Sammen med ostekluten, så er de sydd fast med symaskinsøm. Og endelig har jeg fått brukt litt av overskuddslageret mitt på blomsterranker og minialfas *hurra*! Innimellom snek jeg inn ei pyntenål (for første gang). Filtthickersene var i egentlig hvite, så de fikk en runde med lysrosa copics. 


lørdag 18. februar 2012

blogcandy hos Kristin

KristinL har en blogcandy gående for tida. Som markering for at hun har fått lansert sitt eget stempeldesign, gir hun vekk et eksemplar av kaffesøl-stempelet sitt. Dette må nok i hus uansett før eller seinere, men det går jo an å håpe at man er heldig :) Ta turen innom å bli med du å da vel! :)

fredag 17. februar 2012

trappetroll

Papirdokkene feirer ettårsdag i februar, og feirer hele måneden med forskjellige utfordringer, og slikt liker vi! :D Denne er laget til en bildeinspirasjonsutfordring, der hovedfargene var svart og oransje (og jammen meg vant jeg ikke også!) Jeg tok et dykk i restepermen min, og jammen meg dukka det ikke opp noe oransje! :D De svarte panelene bak er inspirert av en LO jeg så for ikke så lenge siden (men som jeg ikke husker hvor jeg så hen), og oppsettet er - om ikke direkte lifta, så iallefall inspirert av - lift me up-finalen på scrapping.no.


Mønsterark fra restepermen
MayaMist
Filtthickers
Halvperler
Frosk rub-on fra Melissa Frances
Pebbles fra xmonic
Hydrangeas fra Wild Orchids Craft (med malingssplætter)

tirsdag 7. februar 2012

Lille prøvesatt bilen før vi kjøpte den, og han var strålende fornøyd! :) Dette var bidraget mitt til Januaralongen på Papirdokkene, en fargealong der du skal scrappe bidrag i en bestemt farge for hver måned. I januaralongen var det blått som skulle scrappes, og da er jeg ikke vanskelig å be! :D

GlimmerMist
Thickers
Melissa Frances-rubon
Washitape

søndag 5. februar 2012

fremtidig kunstner?

Lille har oppdaga at tegning er kjekt, og storkoser seg med mitt gamle pennal som er et samleklenodium av farger og blyanter. Og siden dette er første skikkelige tegninga han har tegna her hjemme, så fikk jeg endelig brukt ideene jeg har fått av å lese diverse forumtråder om å bruke barnas tegninger på LOene :)

Ukens bidrag til Skissedilla :)


"mønsterarket" er tegninga til Lille. Han tegna på ruteark i spiralblokk, så jeg lot rivekanten være igjen på arket
stor gul binders jeg fant i pennalet mitt
thickers fra Making Memories
minialfa
dymo
GlimmerMist
hydrangeas fra Wild Orchids Craft - med halvperler og spraya med GlimmerMist
pebbles fra Kristine89

Takk for besøket!

lørdag 4. februar 2012

I walk alone

Her er en nesten helt rein Tim Holtz-LO! Etter inspirasjon fra en youtube-video om å lage egne bakgrunner med Distress stains, fikk jeg løsninga på det som har vridd kreativiteten min i det siste.. utfordringa lå i at jeg ikke eier en eneste Stain.. enda.. hehe.. Istedet brukte jeg distressputene mine. Hovedfargen (antique linnen) dro jeg hele puta over arket, mens svertinga - i vintage photo, tea dye og weathered woods - ble gjort med svamping. Hjørnestemplene er stempla med brun Staz on og embossa med klart embossingpulver. Det samme gjelder mursteinstempelet. Tittelen, nøkkelen og nøkkelhullet er Grungeboard som er dabba hvitt og sverta med distress weathered wood, mens tagen fikk gjennomgå med sverting og misting, og til slutt stempla. Tagen og hyssingen er det eneste som ikke er Tim Holtz (hvis jeg ikke har glemt noe).

Ville så gjerne framheve bildet, men etter utallige gjennomganger av mønsterarkbunken min, fant jeg ikke noe som ligna det jeg hadde i tankene.. Er jo egentlig genialt å lage sjøl, åsså er det en fin måte å få brukt stemplene litt på også - det syns jeg er vanskelig!



onsdag 1. februar 2012

snø i fjeset

siste del av samme bildeserie som på "vinter"-LOen. Lille liker ikke snø i fjeset, og blir rasende sint når det skjer. Da legger han seg rett ned og hyler til noen plukker ham opp.. 

mønsterark fra Vibeke Spigseth
osteklut
Martha Stewart snøstjerne-punch
stickels
halvperler
minialfa-stickers